luni, aprilie 22, 2019
 
 Polski (Polska)  Lietuvių (Lietuva) Български (България)  English (United Kingdom) Română (România)
Forum

UKSimple - Ghid pentru asigurări de răspundere civilă

De la majoritatea firmelor se cere asigurare in caz de daune personale sau materiale in urma activitatilor si serviciilor oferite sau pur și simplu în cazul în care accidentul a avut loc la sediul companiei.

Cu siguranta ati auzit de cazuri de neglijenta din partea unor firme atunci cand o persoana a suferit un accident sau de avocati pregatiti sa va ajute fara a plati nici o lira pe sistemul NO WIN NO FEE. Asigurarea protejeaza firma Ta in caz de dezpagubiri, taxe, tratament sau alte daune cauzate de accident.

Companiile expuse la cererile de compensații publice sunt cele care au un număr de clienți care vizitează centrele comerciale și chiar daca asigurare de răspundere publică nu este impusă prin lege, sunt anumite tipuri de afaceri care au nevoie de o astfel de asigurare.


AXA Business Insurance

AXA Business InsuranceBusiness insurance for small and medium-sized businesses, sole traders and self-employed people, as well as landlord insurance.


Direct Line Public Liability

Churchill Public Liability

Churchill Public Liability InsuranceFree tools cover if you choose either £500 or £1000 worth of cover per person!
New customers only. First year only. Offer ends 30th April 2019. Underwritten by U K Insurance Limited

Churchill Public Liability Insurance from £56 or less.
10% of customers paid this or less from 1 Aug 18 - 31 Jan 19. Excludes add ons. Underwritten by U K Insurance Limited


Trade Direct Public Liability

Trade Direct Public Liability

Trade Direct Insurance is a leading provider of Public Liability Insurance to tradesmen and construction workers in the UK. With over 30 years of experience and in excess of 40,000 clients, we are ideally positioned to provide quality insurance policies for tradespeople and allied construction trades. With a Trade Direct Public Liability Insurance, you’ll get:

· Up to £5M Public Liability cover to help protect your business
· Personal Accident cover up to £500 per week available
· Enjoy a 15% discount
· Tools cover up to £15k available
· Employers' Liability cover is easy to add to the policy
· UK telephone support
· Instant cover and online access to your documents


Quotesearcher

 
* Termeni și condiții: Vânzările confirmate de următoarele produse: defalcare, asigurare masina, casa, proprietar, pe viața, răspunderea publică, pentru animale de companie și de asigurare van. Vom verifica toate vânzările pe numele tău. Asigurare trebue sa ramana in vigoare pentru cel puțin 3 luni. Toate vânzările vor fi verificate în baza de date și numai cele confirmate vor intra în tragerea la sorți. Ne rezervam dreptul de a refuza intrarea pentru vânzările care au fost anulate.
Copyright (c) 2019 UKSimple Terms Of Use Privacy Statement