marţi, septembrie 17, 2019
 
 Polski (Polska)  Lietuvių (Lietuva) Български (България)  English (United Kingdom) Română (România)
 

Short term insurance

Ferries

Loans

Utilities
Dual energy switch

UKsimple Informatii
sp sp sp
 

Pagina web pentru emigrantii din Marea Britanie

Pe pagina noastra web gasiti informatii despre stilul de viata in Marea Britanie. Majoritatea dintre voi vin pentru prima oara aici fara a cunoaste limba, drepturile de aici si sistemul de impozitare. Prin pagina noastra web dorim sa va facem viata mai usoara in Marea Britanie, acomodare la cerintele locale sau chiar posibilitatea de a cumpara imobiliare in strainatate. Va rugam sa cautati informatiile necesare pe pagina web, iar daca nu gasiti raspuns la intrebari, va rog sa le adresati aici. Va raspundem in cel mai scurt timp posibil. Intrebarile vor fi adaugate in sectiunea FAQ (cele mai dese intrebari)

 

 
 

UK Simple va ofera posibilitarea de a traduce orice document in majoritatea limbilor de pe glob. Traduceri de calitate la preturi foarte bune. Pentru a optine mai multe informatii sau pentru a incarca documentul pentru tradus clic aici

 

 

translation
 
sp

In majoritatea tarilor din Europa asigurarea este ultimul lucru la care sa gandeste fiecare dintre noi. In Marea Britanie oameni privesc cu totul altfel asigurarea. Majoritatea asigurarilor aici sunt obligatorii cum sunt asigurarile masinilor sau asigurarea locuintei cumparate pe credit ipotecar. Pentru a obtine mai multe informatii sau pentru a gasi cel mai bun pret pentru asigurarea Dumneavoastra in Marea Britanie clic aici

uk insurance
  finance  
sp

Majoritatea agentilor de asigurare considera ca un credit poate fi obtinut foarte usor, credit care duce la marirea debitului Marii Britanii (care deja atinge pragul de un trilion de lire sterline). Defapt fiecare dintre noi este responsabil de finantele proprii, deci cu cat esti mai bine informat cu atat riscul de a produce greseli scate considerabil. Pentru a obtine mai multe informatii despre conturi bancare, carduri de credit, imprumuturi si credite ipotecare in Marea Britanie clic aici.

 

finance
  jobs  
sp

In Marea Britanie piata locurilor de munca este cea mai puternica din toata Europa, cea ce convinge multi muncitori calificati, sezonieri, profesionisti sa vina aici. In acesta parte dorim sa va oferim informatii care privesc drepturile Tale si obligatiile ca muncitor in Marea Britanie. Aici gasesti pagini web care iti ofera ajutor pe acesta tema sau informatii privind agentii a locurilor de munca in Marea Britanie mai mult.

jobs
  travel  
sp

Fie ca este vorba de vacanta sau poate calatorie in in tara natala, un emigrant calatoreste in strainatate mai mult ca deobicei. Aceste lucru este influentat si de aparitia liniilor aeriene care opereaza la costuri reduse. Aici veţi găsi link-uri către site-uri utile şi informaţii privind zborurile, parcari aeroport, feriboturi şi vacanţe. ...mai mult

 

 

travel
  entertainment  
sp

Credem ca oricat de grea sau usoara este munca pe care o pratici ai dreptul si la odihna. Aici o sa gasesti lista de hot-spoturi turistice in Marea Britanie, locuri care merita sa le vizitezi, concerte, linkuri care promoveaza astfel de evenimente ...mai mult.

entertainment
   
sp

With energy cost on an increase more and more people are looking for value for money suppliers and there are more than 300 tariffs and most of them are very confusing and it is very difficult to compare. ...more

property
sp

*Informaţiile de pe site-ul sunt furnizat şi traduse de colaboratori voluntari şi nu suntem responsabili de greselile aparute.


Football Game

Latest News

Document Translation

Need a document translated?

We offer a swift and accurate service at competitive prices.

Click here for details

 

Potrzebujesz coś przetłumaczyć?

Oferujemy szybkie i dokładne usługi po konkurencyjnych cenach.

Kliknij tutaj żeby uzyskać więcej szczegółów.

 

Ai nevoie de traducerea unui document?

Oferim un serviciu rapid şi sigur la preţuri competitive.

Click aici pentru detalii.


Top Insurers of the Month
Follow us on Twitter


Find us on Facebook

 
* Termeni și condiții: Vânzările confirmate de următoarele produse: defalcare, asigurare masina, casa, proprietar, pe viața, răspunderea publică, pentru animale de companie și de asigurare van. Vom verifica toate vânzările pe numele tău. Asigurare trebue sa ramana in vigoare pentru cel puțin 3 luni. Toate vânzările vor fi verificate în baza de date și numai cele confirmate vor intra în tragerea la sorți. Ne rezervam dreptul de a refuza intrarea pentru vânzările care au fost anulate.
Copyright (c) 2019 UKSimple Terms Of Use Privacy Statement