понеделник, Април 22, 2019
 
 Polski (Polska)  Lietuvių (Lietuva) Български (България)  English (United Kingdom) Română (România)
Loans

Prepaid Cards

Финанси

Банкова сметка, кредитна карта, заем или ипотека

Тук ще намерите информация а по-късно и ще можете да добавите информация относно откриване на банкова сметка в UK, кандидатстване за кредитна карта, заем или ипотека. Разгледайте сайта, и ако не успеете да откриете това което ви интересува, моля задайте своя въпрос тук, а ние ще се постараем да ви отговорим възможно най-бързо. Вашите въпроси ще бъдат поместени в FAQ секцията на сайта.

 

sp sp sp
  current account  
sp Откриването на банкова сметка е лесно и е препоръчително с оглед на това, че не ви се налага да носите пари в брой със себе си. С хилядите банкомати из цялата страна вашите спестявания са винаги лесно достъпни. Информация относно как да отворите банкова сметка, както и изискваните документи, можете да намерите тук.
cuurent account
  credit cards  
sp Ако известно време сте имали банкова сметка, вие можете да кандидатствате за кредитна карта. Тя би могла да ви бъде полезна в много случаи, но най-вече когато купувате или продавате стоки или услуги по интернет. Повече информация може да намерите тук.
credit cards
  loans  
sp Заемът е нещо, за което може би ще помислите ако желаете да закупите нов автомобил, да ремонтирате имота си или просто да отидете на почивка. Вижте тук офертите на някои от най-известните кредитори в UK, но преди това обмислете добре дали ще успеете да се справите с плащането на вноските по кредита.
loans
  mortgage  
sp За закупуването на имот вероятно ще се нуждаете от помощ от банката. Тук има поместена информация за повечето институции, осигуряващи ипотечен заем в UK.

 

mortgage
  currency exchange  
sp Въпреки, че Европа до известна степен има единна политика, повечето страни включително UK, Швеция, Германия, Полша, България и повечето източноевропейски страни все още използват различни валути. Ако често обменяте валута си струва да направите по-детайлно проучване на тарифите които са ви предложени ...повече.
currency exchange
  transfer money  
sp Повечето имигранти в UK пращат пари обратно в тяхната родна страна и понякога получават пари от чужбина. Различните методи използвани за превод на пари може да бъдат до известна степен объркващи, затова ние ще се опитаме да разясним някои от аспектите по темата ...повече.
transfer mpney
   
 

Инвестиции: Банкови сметки; Инвестиционни Спестовни сметки (Cash Investment Saving Accounts - ISAs); National Savings accounts; Certificates and Guaranteed Growth Bonds; Income Bonds
Asset-Based Investment Products

 

 

cuurent account
Print  * Правила и условия: Може да участват само потвърдени продажби - застраховки от следните видове: пътна помощ, автомобил, къща, наемодател, живот, професионална отговорност (public liability), домашни любимци, ван. Застраховката трябва да е била в сила в продължение на поне 3 месеца. Потвърждение се извършва чрез проверка в база данни на рекламодателя. Имаме право да откажем участие в томболата на прекратени полици.
Copyright (c) 2019 UKSimple Terms Of Use Privacy Statement